VOORGERECHTEN
Boerenbrood | 8
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
Boerenkluifjes | 10
Geroosterde kippenkluifjes in een heerlijke marinade
Portie gemarineerde varkensribbetjes
Kipkluifjes, varkensribbetjes, carpacciorolletjes,
makreelmousse en vleugeltjessaus | vanaf 2 personen
Gamba’s | 14
In knoflook gesmoorde gambastaartjes met tomatensalsa en zoetzure komkommer
Dungesneden runderhaas met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
Glutenvrij brood | 10
Twee ambachtelijke bolletjes met kruidenboter en knoflookmayonaise
Steak Tartare | 15
Fijngesneden diamanthaas met een
kwarteleitje en toast
SOEPJES
Tomatensoep met ’n scheutje room | 7
Deze maakte oma het lekkerste van de omgeving, met hele stukjes tomaat en veel kruiden
Boerensoepje | 7
Zo’n soepje wat de hele dag staat te trekken, met veel vlees en groenten
HOOFDGERECHTEN
Stoere Boerenburger | 20
Gewoon fors en lekker met sla, spek, ui en kaas. Keuze uit rund of kip.
Vierhouten steak | 21
Gekruide malse diamanthaas
Rib-eye steak | 24
Boterzachte kalfs rib-eye
De Boer, boerin en de knecht | 27
Diamanthaas, rib-eye en ossenhaas
Tournedos | 32
Biefstuk van de ossenhaas, zo zacht…
Spareribs M | 18
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
Of een portie om te vlammen
Spareribs L | 24
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
Of een portie om te vlammen
Spareribs XL | 30
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
Of een portie om te vlammen
Boerensaté van de haas | 22
Gemarineerde varkenshaas of kippendij aan een spies
Boerenschnitzel | 21
Met spek, ui, champignons en gegratineerd met kaas
Allegaartje van de Grill | 23
Mals stukje biefstuk, gemarineerde varkenshaas, kipfilet en spareribs
Gevulde Varkenshaas | 27
Malse varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met spek, gegarneerd met walnoten en honing
Gamba’s | 28
In knoflook gesmoorde gambastaartjes met tomatensalsa en zoetzure komkommer
Surf en Turf | 28
In knoflook gesmoorde gambastaartjes met een keuze uit gekruide diamanthaas of ossenhaas (meerprijs €11)
Gebakken Zalmmoot | 24
Op de huid gebakken zalm met een witte wijnsaus
Tortilla Schelp | 22
Een huisgemaakte tortilla schelp gevuld met diverse groenten, tomatensaus en kaas op een bedje van pasta
Bijgerechten
Boerenfrieten | 4
Boerensalade met rauwkost | 4
Sperziebonen met spekjes | 4
Gepofte aardappel met knoflooksaus of kruidenboter | 4
Gebakken champignons, ui en paprika | 4
Gebakken piepers met spek en ui | 4
Sauzen
Mayonaise, ketchup of curry | 1
Koude knoflooksaus | 2
Satésaus | 2
Kruidenboter | 2
Pepersaus | 2
Champignonsaus | 2
Vleugeltjessaus | 2
Appelmoes | 2
Keuzemenu
Knechtenmenu | 42 p.p.
Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen
Nagerecht
Een parade van de dessertkaart
Vanaf twee personen
Boerinnenmenu | 47 p.p.
Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
Boerensoepje of een tomatensoep met ‘n scheutje room
Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen
Nagerecht
Een parade van de dessertkaart
Vanaf twee personen
Boerenmenu | 55 p.p.
Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise Kipkluifjes, varkensribbetjes, carpacciorolletjes, makreelmousse en vleugeltjessaus
Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen
Nagerecht
Een parade van de dessertkaart
Vanaf twee personen
Kindermenu | 30 p.p.
Voorgerecht
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
Boerensoepje of een tomatensoepje
Hoofdgerecht
Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met kippenvleugeltjes, varkensribbetjes, frikadellen, kroketten, boerenfrieten en drie soorten sauzen
Nagerecht
Een parade van de dessertkaart
Vanaf twee personen | leeftijd tot twaalf jaar
Kindergerechten
De kindergerechten serveren wij met boerenfrieten, ketchup, mayonaise en appelmoes | leeftijd tot twaalf jaar
Kroket | 9
Frikandel | 9
Spareribs | 13
Kipnuggets | 13
Kipfilet of kipkluifjes| 13
Biefstuk | 15
Nagerechten
Hangop | 10 (bevat alcohol)
Huisgemaakte hangop Tiramisu met een bolletje koffie baileys ijs
Nog een bakkie doen?
Natuurlijk hebben wij diverse soorten koffie, thee en likeuren op voorraad
Kinderijsje | 5
Een bolletje ijs naar keuze met slagroom in een beestachtige beker om mee naar huis te nemen
Wie het kleine niet eert… | vanaf 4
Eén of twee bolletjes ijs naar keuze, met of zonder slagroom
Monchou Taartje | 10
Huisgemaakte monchou van citroen en vanille met een bolletje bosbessenijs
Stadse fratsen | 10
Een huisgemaakte brownie met bosbessenijs, mousse en slagroom
Echt Boerenschuur | 12
Een parade van onze dessertkaart…
Dame blanche | 9
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en een toefje slagroom
Crème Brûlée | 9
Overheerlijke brûlée met een vleugje van het seizoen geserveerd met een bolletje ijs